Szállítás

A szállítási költség a kiválasztott szállítási és fizetési módtól függ, 1000-3000 Ft között.

 

BELFÖLDI szállítási díjak:

A szállítást  a Royal Futár végzi.


Royal Futár

0 – 3 Kg – ig
3,1 – 5 Kg – ig
5,1 – 10 Kg – ig
 

1 900 Ft

2100 Ft

2 600 Ft

 
Szállítási idő

  • Royal Futár - A futárszolgálat 1-2 munkanapon belül szálítja  a csomagot munkaidőben (9 - 17 óra között) a rendeléskor megadott szállítási címre! A futár előre jelzi a kézbesítést a megadott elérhetőségeken. Ha nem sikerül a első kézbesítés, a futár másik időpontot egyeztet.

Egyéb tudnivalók:

A szállítás költségét a futárszolgálat külön tételként jelenik meg a számlán, melyet az ön által megadott email címre küldenek.

A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét, és az átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé.

Amennyiben a vevő a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége és a visszaszállítás díja is őt terheli.

Ha a megrendelt terméket a megrendelő nem veszi át, az nem minősül elállási jognak, ezért a felmerülő költségek, (kézbesítési és visszaküldési díj) a megrendelőt terhelik!

Tájékoztatom, hogy az át nem vett megrendeléssel a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján létrejött, a távollévők közötti szerződést megszegi, ami által webáruháznak kára keletkezik, melynek megtérítése jogos követelésem.

A jogi következmények elkerülése érdekében, kizárólag akkor adjon le rendelést, ha a csomagot kézhezvételekor, annak ellenértékét futárnak rendezni tudja!
Amennyiben bármi probléma léphet fel a rendelés átvételével kapcsolatban, még feldolgozás előtt jelezze az elérhetőségeim bármelyikén!


(ertekesites@alkatreszweb.hu - +36 30 29 11 915)